Sénégal: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
}}
[[Gambar:Senegal carte.png|200px|ka|jmpl|Peta Senegal]]
'''Republik Senegal''' iku sawijining [[nagara]] ing sisih kidul [[Kali Senegal]] ing [[Afrika Kulon]]. Negeri iki wewatesan karo [[Samudra Atlantik]] ing sisih kulon, [[Mauritania]] ing sisih lor, [[Mali]] ing sisih wétan, sarta [[Guinea]] lan [[Guinea Bissau]] ing sisih kidul. [[Gambia]] minangka sawijining ''[[enklave]]'' (laladan kanthong) jroning wewengkon Senegal. [[Kali Gambia]] sing dawané 300 km mili ing tlatah Gambia. [[Tanjung Verde]] dumunung 560 km saka pesisir Senegal.
 
== Delengen uga ==
352.737

besutan