Tajikistan: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
|footnotes=
}}
'''Republik Tajikistan''' iku sawijining nagara sempalan [[Uni Soviet]] ing [[Asia Tengah]] sing wewatesan karo [[Afganistan]], [[Republik Rakyat Tiongkok]], [[Kirgizstan]], lan [[Uzbekistan]]. Kondhisi geografisé arupa dataran dhuwur sing ora wewatesan karo [[segara]].
 
== Delengen uga ==
352.737

besutan