Konstruksi: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
c (éjaan, replaced: desa → désa (2) using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
[[Gambar:Sky scraper construction.jpg|thumb|right|180px|Sawijining konstruksi gedhung pencakar langit]]
'''Konstruksi''' iku sawijining kagiatan mbangun [[sarana]] utawa [[prasarana]].
Jroning babagan [[arsitèktur]] utawa [[tèknik sipil]], sawijining konstruksi uga dikenal minangka bangunan utawa satuan [[infrastruktur]] ing sawiji aréa utawa lahan.
 
352.737

besutan