Chełm: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan & cithakan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan & cithakan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Polandia|ProvinsiPropinsi]]: || [[provinsipropinsi Lublin]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || ... [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Chełm''' iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 68.611 jiwa.
 
== Pranala jaba ==
{{commons|Chełm}}
 
{{ProvinsiPropinsi Lublin}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
352.737

besutan