Gaasterlân-Sleat: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
[[Gambar: LocatieGaasterlân-Sleat.png|right]]
 
'''Gaasterland-Sloten''' utawa ''Gaasterlân-Sleat'' ([[basa Frisia]]), iku sawijining ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsipropinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[padunung]] cacahé ana 10.220 jiwa.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan