Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Prakata: éjaan & cithakan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Prakata: éjaan & cithakan using AWB)
 
== Prakata ==
'''Kacamatan Lendah''' iku salah siji [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Kulonpraga, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].
 
== Désa-Désa ==
352.737

besutan