Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
|-
| Basa:
| [[Basa Jawa]] lan [[Basa IndonesiaIndonésia]]
|}
 
'''Kabupatèn Gunung Kidul''' iku salah siji kabupatèn ing [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], lokasiné ing sisih [[wétan]] provinsipropinsi [[DIY]], kutha [[Wonosari]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kota-kota liyané : ---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.485,36 km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
352.737

besutan