Warèng, Wanasari, Gunungkidul: Béda antara owahan

128 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
{{desaDésa
|peta petha =
|jeneng =Wareng
|provinsi propinsi = Daerah Istimewa Yogyakarta
| dati2 = Kabupatèn
| jeneng dati2 = Gunungkidul
|kecamatan kacamatan = Wanasari
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon jembar = -
| padunung = -
|kapadhetan angka pos =-
| kapadhetan = -
}}
'''Wareng''' iku salah sawijining kelurahan ing kecamatan [[Wanasari, Gunungkidul|Wanasari]], [[Kabupatèn Gunungkidul]], provinsi [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].<ref>[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Data Sirusa BPS]</ref> Kelurahan iki jembaré: - km<sup>2</sup> kanthi padunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :
{{Wates LKKW
|lor=---
|kidul=---
|kulon=---
|wétan=---
}}
'''Wareng''' iku salah sawijining kelurahan ing kecamatan [[Wanasari, Gunungkidul|Wanasari]], [[Kabupatèn Gunungkidul]], provinsipropinsi [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]].<ref>[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Data Sirusa BPS]</ref> Kelurahan iki jembaré: - km<sup>2</sup> kanthi padunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :
 
==Rujukan==
352.737

besutan