Wangsi: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan & cithakan using AWB
c (Bot: Migrating 6 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2997443 (translate me))
(éjaan & cithakan using AWB)
[[Gambar:SambaSunda Quintett in Cologne (0204).jpg|thumb|upright|Suling dimainaké déning grup [[Gamelan]] '[[Samba Sunda]]']]
 
'''Suling''' iku salah siji [[piranti]] [[musik]] sing disebul. Fungsiné kanggo nambah [[swara]]-swara ing [[melodi]]. Ing musik [[gamelan Jawa]], suling iku nduwé 2 laras yaiku:[[Slendro]] lan [[Pélog]]. Piranti musik suling iki uga lumrah dianggo ing [[gamelan]] [[Sundha]].
 
==Wujud==
{{Piranti gamelan Jawa}}
 
[[Kategori:Gamelan Jawa]] [[Kategori:Suling]]
[[Kategori:Suling]]
352.737

besutan