Kutha Jayapura: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
|}
 
'''Kutha Jayapura''' iku salah siji kutha ing [[Indonésia]] lan uga [[kutha krajan]] propinsi [[Papua]], [[Indonésia]]. Jembar wewengkon kutha ya iku 9,4 km².
 
== Geografis ==
352.737

besutan