Ayodhya: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
c (éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
'''Ayodhya''' ([[Basa Hindi|Hindi]]: अयोध्या, [[Bahasa Urdu|Urdu]]: ایودھیا ; ''Ayodhyā'' {{audio|Ayodhya.ogg|dengarkan}} ) iku salah siji kutha kuna ing [[India]], mbiyèn kutha krajan [[Awadh]], ing distrik [[Faizabad]] ing [[Uttar Pradesh]]. Ing carita [[Ramayana]] lan [[Mahabharata]], Ayodhya iku kutha suci agama [[Hindu]].
 
== Ayodhya miturut Susastra Hindu ==
352.737

besutan