Caryophyllales: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan & cithakan using AWB
c (Bot: Migrating 40 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q21808 (translate me))
(éjaan & cithakan using AWB)
pirsani tèks.
}}
'''Caryophyllales''' iku salah siji [[Ordo (biologi)|bangsa]] [[tetanduran ngembang]] sing klebu jroning klad [[core eudicots]], [[eudicots]] miturut [[Sistem klasifikasi APG II]]). Bangsa iki uga diakoni minangka [[takson]] jroning [[sistem klasifikasi Cronquist]] lan kacakup jroning [[kelas (biologi)|anak kelas]] [[Caryophillidae]], [[kelas (biologi)|kelas]] [[Magnoliopsida]].
 
== Suku/familia ==
{{col-css3-end}}
Ing sistem iki, sebagéyan gedhé anggota Chenopodiaceae jroning sistem Cronquist dilebokaké jroning anaksuku Chenopodioideae, suku Amaranthaceae.
{{botani-stub}}
 
[[Kategori:Caryophyllales| ]]
 
 
{{botani-stub}}
352.737

besutan