Arecales: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q12472398 (translate me))
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
pirsani tèks.
}}
'''Arecales''' iku salah siji [[Ordo (biologi)|bangsa]] [[tetanduran ngembang]] sing klebu jroning [[klad]] [[commelinids]] (”core monocots”), [[monocots]] miturut [[Sistem klasifikasi APG II]]). Bangsa iki uga diakoni minangka [[takson]] jroning [[sistem klasifikasi Cronquist]] lan kacakup jroning [[kelas (biologi)|anak kelas]] [[Arecidae]], [[kelas (biologi)|kelas]] [[Liliopsida]].
 
Bangsa iki mung duwé siji suku anggota, [[Arecaceae]] (suku pinang-pinangan).
 
[[Kategori:Arecales| ]]
 
{{botani-stub}}
 
{{botani-stub}}
[[Kategori:Arecales| ]]
352.737

besutan