Tangga nada mayor: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
Jroning [[téori musik]], '''skala mayor''' utawa '''tangga nada mayor''' iku salah siji [[skala diatonik]]. Skala iki kasusun saka wolung not. [[Interval (musik)|Interval]] antara not kang urut-urutan jroning skala mayor ya iku
 
: 1, 1, 1/2, 1, 1, 1, 1/2
352.737

besutan