Semampir, Kutha Surabaya: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan & cithakan using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3298260 (translate me))
(éjaan & cithakan using AWB)
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Semampir''' iku salah siji [[kecamatan]] ing Surabaya, [[Jawa Timur]].
 
== Kelurahan ==
 
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Surabaya]]
 
[[CategoryKategori:Surabaya]]
348.872

besutan