Sato kéwan: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
(→‎Sato Kéwan: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
|}
 
'''Kéwan''', iku [[organisme]] sing digolongké ing [[karajan (biologi)|karajan]] '''Animalia''' utawa '''Metazoa'''. Kéwan iku salah siji [[makluk urip]] sing ana ing [[Alam Semesta|alam semesta]]. Kéwan bisa kasusun saka siji [[sèl (biologi)|sèl]] ([[uniselular]]) utawa akèh [[sèl]] ([[multiselular]]).
 
Para èlmuwan nglasifikasiaké kéwan dadi 2 klompok utama, ya iku kéwan [[Vertebrata|nduwé balung mburi]] lan kéwan [[Invertebrata|tanpa balung mburi]].
352.737

besutan