Venlo: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan & cithakan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Walanda|ProvinsiPropinsi]]: || [[Limburg, Walanda|Limburg]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 128,44 [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Venlo''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsipropinsi]] [[Limburg, Walanda|Limburg]] ing [[Walanda]]. ''Gemeente'' iki padunungé ana 99.853 jiwa (1 April 2011) lan ambané ana 128,44 km².
 
{{GemeentenNL-Limburg}}
352.737

besutan