Mill en Sint Hubert: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Latar wuri: éjaan & cithakan using AWB
(→‎Latar wuri: éjaan & cithakan using AWB)
(→‎Latar wuri: éjaan & cithakan using AWB)
 
==Latar wuri==
Propinsi Brabant Lor sing papané ana ing kidulé Walanda ikuningiku saka 12 propinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wewengkoné. Propinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 68 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring propinsi. Dadi propinsi iku antara nagara lan ''gemeente''.
 
{{GemeentenNoord-Brabant}}
348.872

besutan