Wado, Sumedang: Béda antara owahan

21 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
'''Kacamatan Wado''' iku [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Sumedang]], [[Jawa Kulon]], [[Indonésia]].
 
== Désa-Désa ==
 
{{rintisan}}
{{Wado, Sumedang}}
{{Kabupatèn Sumedang}}
 
[[Kategori:Kabupatèn Sumedang]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan