Warsawa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Polandia|ProvinsiPropinsi]]: || [[ProvinsiPropinsi Mazowia|Mazowia (mazowieckie)]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 517,24 [[kilometer persegi|km²]]
'''Warsawa''' ([[basa Polandia|Polandia]] ''Warszawa'') iku ibu [[kutha]] [[Polandia]]. [[Kutha]] iki nduwé padunung [[1,7]] [[yuta]] jiwa nanging ing wewengkon saubenging kutha iki ana mèh [[3]] yuta jiwa padunungé.
 
Kutha iki diliwati kali [[Wisła]] ([[basa Inggris|Inggris]] lan [[basa Latin|Latin]] ''Vistula''). Warsawa ugi [[kutha krajan]] [[provinsipropinsi]] [[Województwo mazowieckie|Mazovia]].
 
== Sajarah cekak ==
348.872

besutan