Garung, Wanasaba: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(éjaan using AWB)
Cacahing padunung taun ana 2008 50.363 jiwa lan ing taun 2009 ngalami penambahan dadi 51.384 jiwa utawa tuwuh watara 1.02 %/taun.
 
== Désa-Désa ==
Sacara administratif kacamatan Garung dumadi saka 14 désa lan 1 kalurahan, ya iku<ref>[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Sirusa BPS 2007: Data kalurahan/désa ing Kacamatan Garung]</ref>:
*Garung, kodhe désa: 330712001
352.737

besutan