Antaraku, Pengaron, Banjar: Béda antara owahan

87 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{{desaDésa
|peta petha =
|jeneng poto =Antaraku
| pratélan poto =
|provinsi =Kalimantan Kidul
|dati2 jeneng =Kabupatèn Antaraku
|provinsi propinsi = Kalimantan Kidul
|jeneng dati2 =Banjar
|kecamatan dati2 =Pengaron Kabupatèn
| jeneng dati2 = Banjar
| kacamatan = Pengaron
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon jembar = -
| padunung = -
|kapadhetan angka pos =-
| kapadhetan = -
}}
{{Intro-desadésa|Antaraku|[[Pengaron, Banjar|Pengaron]]|Banjar|[[Kalimantan Kidul]]}}
 
== Pranala njaba ==
*[http://banjarkab.go.id/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=29&Itemid=86 Kabupatèn Banjar Ono ing Angka 2006]
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Dhaptar kode desadésa Kalimantan Kidul]
 
{{Pengaron, Banjar}}
 
 
{{desaDésa-stub}}
352.737

besutan