Talaga Raya, Buton: Béda antara owahan

58 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: Kabupaten → Kabupatèn (4), kecamatan → kacamatan (3), desa → désa, Desa → Désa, Kecamatan → Kacamatan, Kelurahan → Kalurahan using AWB)
(éjaan using AWB)
|}}
 
'''Kacamatan Talaga Raya''' iku salah sijining [[kacamatan]] nenging [[Kabupatèn Buton]] provinsi [[Sulawesi Kidul-Wétan|Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan]].
== Pambuka ==
'''Kacamatan Talaga Raya''' iku salah sijining [[kacamatan]] neng [[Kabupatèn Buton]] provinsi [[Sulawesi Kidul-Wétan]].
 
== Désa/Kalurahan ==
 
{{rintisan}}
{{Kabupatèn Buton}}
 
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupatèn Buton]]
 
tokoh utamah talaga raya seperti keluarga besar Alm MUSTAFA
 
[[Kategori:Kabupatèn Buton]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan