Abepura, Jayapura: Béda antara owahan

111 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4191754 (translate me))
(éjaan using AWB)
|jembar=---
|penduduk=---
|jml_desajml_désa=---/---
|}}
 
'''Abepura''' iku [[dhistrik]] ing [[Jayapura]] [[Papua|Propinsi Papua]].
== Pambuka ==
'''Distrik Abepura''' iku salah sijining [[distrik]] (setingkat karo [[kecamatan]]) neng [[Jayapura]] provinsi [[Papua]].
 
[[Kategori:Kutha Jayapura]]
== Desa/Kelurahan ==
 
[[Kategori:Kutha Jayapura]]
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Kutha Jayapura]]
 
{{stub}}
[[Kategori:Kutha Jayapura]]
352.737

besutan