Kutha Makassar: Béda antara owahan

54 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
</table>
 
'''Kutha Makassar''' utawa '''Ujung Pandang''', iku salah siji kutha ing ProvinsiPropinsi [[Sulawesi Kidul]] lan uga dadi [[kutha krajan]] provinsipropinsi, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.
== Pambuka ==
'''Kutha Makassar''' utawa '''Ujung Pandang''', iku salah siji kutha ing Provinsi [[Sulawesi Kidul]] lan uga dadi [[kutha krajan]] provinsi, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
* [http://www.makassar.go.id Situs Web Resmi]
 
'''''Bali menyang:''''' [[Sulawesi Kidul]]
 
{{Kutha Makassar}}
{{Sulawesi Kidul}}
{{Kutha gedhé ing Indonésia|image=Surabaya-night-skyline.jpg}}
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Sulawesi Kidul]]
 
 
{{stub}}
{{indo-geo-stub}}
352.737

besutan