Kutha Tidhoré Kapuloan: Béda antara owahan

51 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
<tr><td>[[Suku bangsa]]:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[Protèstan]], [[Katulik]] lan liyané </td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[Basa IndonesiaIndonésia]] lan liyane</td></tr>
</table>
 
'''Kutha Tidore''' iku salah siji kutha ing ProvinsiPropinsi [[Maluku Lor]], kutha-kutha liyane : [[Ternate]] lan liya-liyané. Jembar wewengkon kutha iki ± 1.797&nbsp;km² utawa --- [[hèktar]].
== Pambuka ==
'''Kutha Tidore''' iku salah siji kutha ing Provinsi [[Maluku Lor]], kutha-kutha liyane : [[Ternate]] lan liya-liyané. Jembar wewengkon kutha iki ± 1.797&nbsp;km² utawa --- [[hèktar]].
 
== Geografis ==
*[http://www.---.go.id Situs Web Resmi (urung ana)]
 
[[Maluku Lor]]
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Maluku Lor]]
 
[[Kategori:Daftar Laladan Tingkat II]]
[[Kategori:Maluku Lor]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan