Kabupatèn Musi Rawas: Béda antara owahan

24 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎Pemerentahan: éjaan, replaced: kelurahan → kalurahan using AWB)
(éjaan using AWB)
| [[Agama]]: || [[Islam]], [[Protestan]], [[Katulik]] lan liyane
|-
| Basa: || [[Basa IndonesiaIndonésia]] lan liyané
|}
 
'''Kabupatèn Musi Rawas''' iku salah siji kabupatèn ing provinsipropinsi [[Sumatra Kidul]], kutha [[Muara Beliti, Musi Rawas|Muara Beliti]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 12.365,8 km² utawa --- hèktar.
== Pambuka ==
'''Kabupatèn Musi Rawas''' iku salah siji kabupatèn ing provinsi [[Sumatra Kidul]], kutha [[Muara Beliti, Musi Rawas|Muara Beliti]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 12.365,8 km² utawa --- hèktar.
 
== Geografis ==
352.737

besutan