Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

31 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎Prakata: éjaan, replaced: Indonesia → Indonésia using AWB)
(éjaan using AWB)
 
{{Disambig info|Wedhi}}
'''Kacamatan Wedi''' iku salah siji [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Klathen, provinsi [[Jawa Tengah|Propinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Dhalang kondhang [[Narto Sabdo|Ki Narto Sabdo]] papan kelairané ya iku ing Dusun Krangkungan, Désa Pandes ing kacamatan iki.
== Prakata ==
'''Kacamatan Wedi''' iku salah siji [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Klathen, provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Dhalang kondhang [[Narto Sabdo|Ki Narto Sabdo]] papan kelairané ya iku ing Dusun Krangkungan, Désa Pandes ing kacamatan iki.
 
== Désa-Désa ==
# [[Birit, Wedhi, Klathèn|Birit]]
# [[Brangkal, Wedhi, Klathèn|Brangkal]]
352.737

besutan