Kutha Bandhung: Béda antara owahan

27 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala Jaba: éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Pranala Jaba: éjaan using AWB)
* [http://www.sundanet.com SundaNet]
 
[[Jawa Kulon]]
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Jawa Kulon]]
{{Jabar}}
{{Kutha gedhé ing Indonésia|image=Surabaya-night-skyline.jpg}}
[[Kategori:Jawa Kulon]]
[[Kategori:Kutha Bandhung]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan