Kaligesing, Purwareja: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(éjaan using AWB)
'''Kacamatan Kaligesing''' iku [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Purwareja, [[Jawa Tengah|Propinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Désa-Désa ==
{{col-css3-begin|2}}
# [[Donorejo, Kaligesing, Purworejo|Donorejo]]
352.737

besutan