Kalibawang, Wanasaba: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(éjaan using AWB)
Padunung Kacamatan Kalibawang ing taun 2009 ana 26.065 jiwa<ref>[http://www.wonosobokab.go.id/dokumen/wonosobo_dalam_angka_2009/KECAMATAN/kalibawang/8kelompokdata.pdf Wanasaba jroning angka 2009]</ref>.
 
== Désa-Désa ==
Kacamatan Kalibawang dumadi saka kalurahan lan désa ya iku<ref>[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Sirusa BPS 2007: Data kalurahan/désa ing Kacamatan Majatengah]</ref>:
*Dempel, kodhe désa: 330715003
352.737

besutan