Ngombol, Ngombol, Purwareja: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: éjaan using AWB)
==Pranala njaba==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=10 Dhaptar kode desadésa Jawa Tengah]
 
{{Ngombol, Purwareja}}
352.737

besutan