Pasar Kliwon, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kecamatan → kacamatan (5), Desa → Désa, Kecamatan → Kacamatan (5), kelurahan → kalurahan (3), Kelurahan → Kalurahan (2) using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
|nama camat=
|kepadatan=--- jiwa/km2
|provinsipropinsi=Jawa Tengah
}}
 
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Pasar Kliwon Soerakarta TMnr 60025406.jpg|thumb|300px|Pasar kliwon ing taun 1986]]
'''Kacamatan Pasar Kliwon''' iku salah siji [[kacamatan]] ing kutha [[Surakarta]], provinsi [[Jawa Tengah|Propinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Ing kacamatan iki dumunung sawetara papan panggonan wigati antara liya:
* [[Kraton Surakarta]]
* [[Pasar Klèwèr]]
352.737

besutan