Kalurahan: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Kelurahan dhumateng Kalurahan)
(→‎top: éjaan using AWB)
{{Wewengkon administratif pemerintahan Indonésia}}
'''Kalurahan''' iku salahsijining wewengkon administratif pemerentahan ing Indonésia ing asor [[kacamatan]] lan dipimpin déning [[Lurah]]. Ing [[Indonésia]], kalurahan dadi satuan administratif pemerentahan ing asor dhewe.
 
==Uga Pirsani==
352.737

besutan