Baamang Hilir, Baamang, Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{{Kalurahan
{{kelurahan
|peta petha =
|jeneng poto =Baamang Hilir
| pratélan poto =
|provinsi =Kalimantan Tengah
|dati2 jeneng =Kabupatèn Baamang Hilir
|provinsi propinsi = Kalimantan Tengah
|jeneng dati2 =Kotawaringin Wétan
|kecamatan dati2 =Baamang Kabupatèn
| jeneng dati2 = Kotawaringin Wétan
| kacamatan = Baamang
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon jembar = 126,00 km<sup>2</sup><ref>Kotawaringin Wétan jroning angka taun 2007/2008, Tabel 1.1.3</ref>
| padunung = -
|kapadhetan angka pos =-
| kapadhetan = -
}}
'''Baamang Hilir''' iku sawijining [[kalurahan]] ing [[Kecamatan]] [[Baamang, Kotawaringin Wétan|Baamang]], [[Kabupatèn Kotawaringin Wétan]], ProvinsiPropinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Referensi ==
== Pranala jaba ==
*[http://sirusa.bps.go.id/doc/MFD.pdf Master Wewengkon ing situs BPS (Data Desember 2007)]
*[http://indonesiamaju.org/index.php/Kode-Desa/View-category.html?limitstart=20 Daftar kode desadésa Kalimantan Tengah]
 
{{Baamang, Kotawaringin Wétan}}
352.737

besutan