Sukareja, Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

64 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
{{desaDésa
|peta petha =
|jeneng poto =Sukareja
| pratélan poto =
|provinsi =Jawa Tengah
|dati2 jeneng =Kabupatèn Sukareja
|provinsi propinsi = Jawa Tengah
|jeneng dati2 =Klathèn
|kecamatan dati2 =Wedhi Kabupatèn
| jeneng dati2 = Klathèn
| kacamatan = Wedhi
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon jembar = -
| padunung = -
|kapadhetan angka pos =-
| kapadhetan = -
}}
'''Sukareja''' ([[bas Indonésia]] : Sukorejo), iku salah sawijining [[désa / Kalurahan]] ing [[Wedhi, Klathèn|Kecamatan Wedhi]], [[Kabupatèn Klathèn|Klathèn]].
 
==Delengen uga==
 
 
{{kelurahanKalurahan-stub}}
352.737

besutan