Istanbul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Istambul and Bosporus big.jpg|thumb|220px|Gambar Istambul dan [[Bosporus]] kang dijupuk saka citra satelit]]
Kanthi populasiné sing kurang luwih 11 nganti 15 yuta, Istanbul dadi kutha kang paling padhet padunungé ing Turki lan ngrupaaké salah sawijining [[Kutha gedhé donya|kutha paling gedhé]] ing [[Éropah]]. Kutha iki uga dadi kutha krajan administratif
[[Daftar provinsipropinsi Turki|ProvinsiPropinsi]] [[ProvinsiPropinsi Istanbul|Istanbul]].
 
== Sajarah ==
350.349

besutan