Aténa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎Plesiran: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Plesiran: éjaan using AWB)
* Museum Klasik ing [[Patission Street]]
* [[Benaki Museum]] ing [[Pireos Street]]
* Museum Cycladic Art ([[Stathatos Mansion]]) ing distrikdhistrik [[Kolonaki]]
* '''[[Museum Acropolis Anyar]]''', bakal dibukak ing taun 2008 [http://www.culture.gr/2/21/215/21502/e21509c.html]
* [[Planetarium]]Aténa [http://www.eugenfound.edu.gr]
352.737

besutan