Tepus, Gunungkidul: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
|}
 
'''Kacamatan Tepus''' iku salah siji [[kacamatan]] ing [[kabupatèn]] Gunung Kidul, [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonésia]]. Kacamatan Tepus wewatesan ing sisih lor karo Kacamatan [[Semanu, Gunungkidul|Semanu]], ing sisih wétan karo Kacamatan [[Girisuba, Gunungkidul|Girisuba]], ing sisih kidul karo [[Samudra Indonésia]], lan ing sisih kulon karo Kacamatan [[Tanjungsari, Gunungkidul|Tanjungsari]].
 
Kondhisi lemah ing kacamatan iki kagolong lemah kritis/kurang banyu ing mangsa ketiga. cacahing padunung ana 38079 jiwa, utawa 9.113 KK.
352.737

besutan