Tiga Panah, Karo: Béda antara owahan

90 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4199276 (translate me))
(éjaan using AWB)
 
|jembar=---
|penduduk=---
|jml_desajml_désa=---/---
|}}
 
'''Kecamatan Tiga Panah''' iku salah sijining [[kecamatan]] ing [[Kabupaten Karo]] provinsi [[Sumatra UtaraLor|Propinsi Sumatra Lor]].
== Pambuka ==
'''Kecamatan Tiga Panah''' iku salah sijining [[kecamatan]] ing [[Kabupaten Karo]] provinsi [[Sumatra Utara|Sumatra Lor]].
 
[[Category:Kabupaten Karo]]
== Desa/Kelurahan ==
 
[[Kategori:Kabupaten Karo]]
 
{{rintisan}}
'''''Bali menyang:''''' [[Kabupaten Karo]]
 
{{stub}}
[[Category:Kabupaten Karo]]
352.737

besutan