Sesanti: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(→‎Uga pirsani: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Motto''' utawa sesanti (semboyan) iku tembung utawa rangkeyan tembung sing ngandung ajakan kanggo nyemangati, nambah motivasi, uga kadhang dadi ancas [[organisasi]]. Sing nganggo motto iki biasane oraganisasi, [[nagara]], [[kutha]], [[universitas]], uga kaluarga-kaluarga [[priyayi]]. Umume motto iku ditulis nganggo basa kuna utawa basa laladan. Neng [[Indonésia]] biasane motto ditulis nganggo [[basa Kawi]], [[basa Sansekerta]], basa iki uga kadhang kanggo nulis motto nenging laladan liya nenging [[Nusantara]].
 
== Uga pirsani ==
352.737

besutan