Zona wektu: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
[[Gambar:Standard World Time Zones.png|thumb|300px|Zona wektu donya]]
Donya utawa [[bumi]] iki dipérang dadi 24 '''zona wektu''' sing béda-béda, miturut papan panggonan kasebut. Wektu universal sing dadi pathokan yakuwiyaiku wektu [[GMT]], wektu sing ana ing [[Greenwich]], [[Inggris]]. Zona wektu biasané dipautaké menyang wektu GMT iki.
 
== Delengen uga ==
 
{{Zona Wektu}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Zona wektu| ]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan