Satwa (Korawa): Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (Bot: Menambahkan Kategori:Korawa)
(éjaan using AWB)
'''Satwa''' (Korawa)''' iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé diarani ing layang gancaran [[Adiparwa]], kitab pratamané [[Mahabharata]].
 
==Delengen uga==
* [[Mahabharata]]
 
{{Korawa}}
==Pranala jaba==
 
[[Kategori:Korawa]]
 
 
{{stub}}
 
{{Korawa}}
 
[[Kategori:Korawa]]
352.737

besutan