Zimbabwé: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
|footnotes=
}}
'''Zimbabwé''' iku sawijining nagara ing bawana [[Afrika]]. Kutha krajan nagara iki ya iku … Nagara iki nduwé padunung … jiwa lan jembaré ana … km<sup>2</sup>.
 
{{Afrika}}
352.737

besutan