Nukléus: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Nukléus''' utawa [[inti sel]] ya iku bagean sing ana ing tengahe [[sel]], diubengi déning [[sitoplasma]], lan duweniduwéni bentuk [[bunder]] (ora teratur).
 
[[Kategori:Biologi]]
352.737

besutan