Nowy Sącz: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Polandia|ProvinsiPropinsi]]: || [[ProvinsiPropinsi Malopolskie]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 57 [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Nowy Sącz''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Neu Sandez'') iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 84.463 jiwa.
 
[[Kategori:Kutha ing Polandia]]
352.737

besutan