Embing-embing: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Cacao-pod-k4636-14.jpg|thumb|right|150px|Penampang lintang woh kakao. Plasenta dumunung ing tengah, diapit déning karangan wiji.]]
 
'''Plasenta''' utawa '''tembuni''' iku sawijining [[organ]] jroning [[rahim]] ing mangsa [[ngandhut]] sing mènèhi [[nutrisi]] lan nglindhungi [[janin]] jroning [[kandhutan]].
 
Plasenta jroning [[botani]] minangka [[analogi]] plasenta. Plasenta minangka bagean saka [[woh]] lan nglindhungi saluran sing nggawa hara sing diperlokake wiji kanggo perkembangan.
352.737

besutan