Siedlce: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Polandia|ProvinsiPropinsi]]: || [[provinsipropinsi Masowia]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || ... [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Siedlce''' iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 77.017 jiwa.
 
{{Mazowia}}
348.872

besutan