Mao Zedong: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Mao Zedong''' (aksara Hanzi tradhisional 毛澤東, aksara Hanzi gampang 毛泽东) iku sawijining [[politikus]] saka nagara [[Tiongkok]]. Dhèwèké wong komunis sing ngadegaké [[Republik Rakyat Tiongkok]] ing [[1949]].
 
= Links =
352.737

besutan