Cangkem: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar:Sagittalmouth.png|thumb|Skema nglintang tutuk, [[kuping]], [[faring]], lan [[laring]]]]
'''Cangkem''' ([[basa Jawa Krama|krama]]: '''cangkem''', krama inggil: '''tutuk''') iku sawijining dalan kanggo mlebuné [[panganan]] lan [[banyu]] kang diduwèni [[manungsa]] lan [[kéwan]]. Cangkem biasané ana ing [[sirah]] lan umumé dadi bagéyan awal saka [[sistem pancernaan]] lengkap kang pungkasané ing [[anus]].
 
Pérangan [[awak]] sing dumunung ana ing sajeroning lan saubengé cangkem ya iku:
352.737

besutan